Frank Albers

Mijn naam is Frank Albers. Ik ben in 1999 aan de Hogeschool van Utrecht afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 10 jaar werkervaring in diverse praktijken te hebben opgedaan, met de daarbij behorende specialisaties, kwam ik op een gegeven moment met osteopathie in aanraking. Door de jaren heen heb ik o.a. nascholingen gevolgd in lage rug- en bekkenklachten, schouderklachten, echografie, enkelklachten en sportrevalidatie en/of medische training.

De mogelijkheden van osteopathie lieten me echter niet meer los en bleven me fascineren. Daarom ben ik in 2009 aan de 5-jarige opleiding aan de International Academy of Osteopathy te Gent begonnen en in juni 2014 heb ik mijn studie afgerond. Als osteopaat kan ik het natuurlijke zelfherstellend vermogen van het lichaam beïnvloeden, doordat ik alle weefsels in het lichaam kan behandelen. Wanneer dit goed functioneert zal het lichaam zelf tot herstel van klachten kunnen komen.

Geregistreerd lid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).